Romsdalskonferansen 2023

Rekordstor interesse for årets Romsdalskonferanse! Over 300 påmeldte. Den 28. september ønsker vi velkommen til årets Romsdalskonferanse! MOT og MULIGHETER er den «røde tråden» for konferansen.
Dato 28.September kl. 08:30 - 16:00
Sted Bjørnsonsalen, Scandic Seilet
Pris kr 4.150,- + mva for medlemmer MNF. Ikke medlemmer kr 4.650,- +mva
Registrering og kaffe Fra kl .08.15
Konferansen starter kl. 09.00
Til påmeldingsskjema

Sammen med dyktige foredragsholdere skal vi dele fersk innsikt, rette blikket fremover og ikke minst sørge for godt påfyll av inspirasjon.

Bli med på regionens største møteplass for nærings- og samfunnslivet!

Takk til Romsdalskonferansens hovedsamarbeidspartnere:

Deltakere fra Molde videregående skoler fra Molde VGS

Påmeldingen stenger når arrangementet er fulltegnet. Det er da fortsatt mulig å delta, men begrensingen er lunsjservering, ta kontakt med oss på tlf 90799005, eller post@moldenf.no


PÅ SCENEN FÅR DU HØRE:

Roger Finjord – konferansier

Mannen som satt det aller største avtrykket etter Romsdalskonferansen 2022 kommer tilbake, denne gang i rollen som dagens konferansier. Finjord kan motivere hvem som helst til hva som helst, sies det om han. Roger er bl.a tidligere landslagssjef i kvinnefotball, Stabæk-trener og aktiv sjakkspiller.

Roger Finjord setter sitt herlige preg på konferansen 2023 gjennom klokskap, humor, gode historier, raushet og stødig ledelse. Det er mange som ser fram til et nytt møte med fantastiske Finjord!

Kristin Clemet - daglig leder, styremedlem, direktør og siviløkonom

Innblikk i en urolig tid

Kristin Clemet har solid bakgrunn og erfaring fra politikken, og har hatt en rekke sentrale verv for Høyre, hvorav flere år som utdannings- og forskningsminister. Som politiker har hun vært en sterk talsperson for reformer innenfor utdanning, helse og velferdspolitikk, og har fremmet ideer som privatisering og valgfrihet som løsninger på samfunnsutfordringer. Hun har også vært viseadministrerende direktør i NHO og har en rekke verv i organisasjoner og næringsliv, blant annet i Den Norske Nobelkomité. I dag er Clemet daglig leder i den liberale tankesmien Civita, hvor hun er en aktiv og synlig samfunnsdebattant som bidrar til å forme politiske agendaer og debatter. Clemet er anerkjent for sin kompetanse og analytiske tilnærming til politiske spørsmål. Hun mener noe om det meste, og er ikke redd for å utfordre det etablerte. En del av hennes verdigrunnlag er å ha troen på den enkeltes evne og vilje til å skape gode liv for seg selv og sine

Harald Magnus Andreassen, sjefsøkonom og Norges beste makroanalytiker

Stabilitet i ustabile tider

Andreassen er sjefsøkonom i Sparebank 1 Market, og Norges beste makroanalytiker. Andreassen er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo, har arbeidet i Finans Norge, Econ, som sjeføkonom i Elcon, First Securities og i Swedbank.Han har en enestående evne til å forstå og formidle komplekse økonomiske sammenhenger på en forståelig og engasjerende måte. Hva har skjedd og hvorfor? Hva kan komme til å skje? Hvorfor går det normalt bra og hvorfor går det av og til riktig dårlig? Hva skal vi se etter? Hvorfor er det vanskelig for oss å forstå og tilpasse oss til ustabile konjunkturer og ustabile finansmarkeder? På Romsdalskonferansen vil han gi sin presise analyse av det vi står i og hvordan næringslivet må innrette seg for å lykkes fremover.

Per Olav Mevold, gründer, adm.dir Vikenco AS

Fiskelykke i over 50 år

Per Olav Mevold, er en sindig kar fra Aukra med enorme visjoner og ambisjoner for selskapene han er engasjert i, og lokalsamfunnet rundt seg. Nylig feiret Vikenco sine første 50 år, samtidig har han mellom annet vært helt sentral i oppbygging av en ny næring; lakseoppdrett på land. Med mål om 10 mrd kr i omsetning om få år, blir de regionens desidert største selskap. Hva driver han, og hva har han erfart om mot og muligheter?

Innovasjon og ledelse ved Molde Videregående skole

Skaper fremtidens innovatører

Som det eneste utdanningstilbudet i Norge har Innovasjon og ledelse ved Molde videregående skole markert seg sterkt på ulike arenaer. Med tette bånd til lokalt næringsliv og deres ressurser har dette skapt spennende resultater. Ungdomsbedrifter fra Molde er dominerende i alle fylkeskonkurranser og gjør det utrolig t sterkt både nasjonalt og internasjonalt. Vi får høre mer om hvordan de tenker for å bygge fremtidens innovatører.

Navaria - gründerdrømmen

Satser på gründerdrømmen

Studiet Innovasjon og ledelse ga Emma Farstad, Synne Steinsrud og Juni Sætervik kompetanse og inspirasjon til å etablere sin egen bedrift. Nå er de ferdige med videregående, og blir boende i Molde for å satse på gründerdrømmen i tett samarbeid med lokalt næringsliv. De ansatte i Navaria AS forteller om veien fra Innovasjon og ledelse til selvstendig næringsdrivende.

Balance - Norges beste

Bærekraftsvinnere

I konkurranse med 12 000 andre ungdommer ble ungdomsbedriften Balance, bestående av Jonas Tynes Ellefsen, Malin Grønbech Hamar, Margrethe Bergem Janbu, Nadia Ohrvik, Mari Rotlid og Sigrid Solhjell, Norges beste bærekrafts bedrift 2023! De deler sin forretningsidé og sine erfaringer

Jan Tore Tornes - Tornes Turbusser AS

Målet er underveis, hver dag

Tornes Turbusser er en velkjent leverandør av transporttjenester i Møre og Romsdal-regionen, og har vært en pålitelig aktør i bransjen i over 25 år. Om gründer Jan Tore Tornes sies det at han kan prate i ett kjør om hvilket som helst tema. På hvilket som helst språk. Tornes sier en bussreise er som livet. Målet er underveis, hver dag.

Rowegians, Atlanterhavsroere

Der ingen skulle tro at noen kunne ro

I 2018 rodde Cornelia, Sophie, Hege og Camilla – fire vanlige norske jenter over Atlanteren. På 36 dager ble de historiske som de første norske kvinnene som rodde etappen på 5000 km. De nådde målene de satt, slo rekorder, nøt eventyret og forble venner. De forteller hvordan de jobbet mot nye mål, hvordan de taklet å ikke kunne rømme fra vanskelige situasjoner, konflikter og utfordringer under primitive og små forhold og hvordan håndtere frykt og målsetting

Bente Sollid Storehaug, teknologigründer

Muligheter i Meta universet

Bente Sollid Storehaug er suksessfull teknologigründer og sitter i en rekke teknologiselskapsstyrer i dag. Over mange år har hun vist at hun har teft for å skjønne hva man bør satse på av framtidig teknologi, og hvordan man kan lykkes med digitalisering. Hun er kanskje best kjent som gründer av Digital Hverdag som i 2000 var en blitt det største internett-konsulentselskapet i Europa og verdens tredje største. Hun har hatt et 40-talls styreverv i norsk næringsliv. I dag er hun styreleder for Placewise Group, e-læringsselskapet Task og metaverse-selskapet Ocean Visioneering. Hun har styreerfaring fra selskaper som Hafslund, Eika Gruppen, Polaris Media, Europris, Nortel, Questback og Motor Gruppen. Hun har solid faglig bakgrunn og er også ansatt ved Handelshøyskolen BI hvor hun foreleser på samtlige samlinger på executive masterprogrammet Digitalisering, Innovasjon og forretningsmodeller.

Lars Ove Løseth – adm. dir Alti Forvaltning

Grip muligheten

Som keeper i Molde Fotballklubb drømte Lars Ove Løseth om å bli profesjonell fotballspiller. Det ble han ikke, men han ble proff på annen arena. Surnadalingen Lars Ove Løseth overtok familievirksomheten i en alder av 26 år og satte seg da mål om å bli en av Norges tre største kjøpesenterkjeder. Det klarte han kjapt da han som 29 åring lanserte Alti i 2019, som nå stå bak nærmere 30 kjøpesentrene i Norge. Med en solid grunnmur og skyhøye mål får vi høre hvordan en ung surnadaling får mot til å satse og nå nye høyder fremover.

Eivind Reiten, tidligere konsernsjef Hydro, styreleder i Kongsberggruppen

Det hjelper ikke å være på rett vei, går du for sakte blir du overkjørt

Eivind Reiten er fra Reiten på Oterøya der han vokste opp i en fiskerfamilie. Reiten er en av Norges mest erfarne industrileder, og har vært sentral politiker i Senterpartiet både som fiskeriminister og olje- og energiminister. I sistnevnte virke introduserte han dagens energibørsmodell. Han har vært mangeårig konsernsjef i Hydro og styreleder i Norske Skog, Statoil, Posten Norge og Telenor. Reiten er nå bl.a styreleder i Kongsberggruppen ASA og Kyoto Group AS. Han tør å stille ubehagelige spørsmål og gå i ny retning når det trengs. Reiten har manøvrert i mange farvann og stått i det. I 2022 mottok han prisen som årets styreleder i Norge.

Dersom du er påmeldt og navnet ditt ikke ses under, har du markert av for at du ikke ønsker at det skal vises da du meldte deg på.

Deltagende elever fra Molde videregående skole ser du her.

Påmelding er bindende. Ved avmelding senere enn 14 dager før konferansen, betales full deltakeravgift.

Medlem i Molde Næringsforum? *
Jeg samtykker til at mitt navn blir vist på liste over deltakere. *

Vi vet at nettverksbygging er viktig for medlemmene våre, og ønsker å vise deltakerlister på våre arrangement. Jeg samtykker til at mitt navn blir vist på liste over deltakere.

Påmeldte:


Fornavn Etternavn Stilling Bedrift
Abdulmagid Samatar Student HiMolde Høgskolen i Molde
Anastasiia Lazarieva Revisjon BDO AS
Andreas Andenæs Daglig leder Christie AS
Andreas Kanestrøm Banksjef Sparebanken Møre
Andreas Lindaas Lie CFO Langset Group AS
Ane Fuglseth Bedriftsøkonomisk rådgiver Sparebank 1 SMN
Anikken Berg daglig leder Berg-Invest AS
Anikken Talgø Markedssjef Romsdals Budstikke AS
Anita Thoresen Midthaug Administrasjonsleder Bratseth AS
Anita Øyen Markedssjef Næring Istad Kraft AS
Anita J Pedersen medirådgiver Romsdals Budstikke AS
Anita Marie Meisingset Avdelingsleder HRP AS, avd. Molde
Ann Helen Dalheim Lie Daglig leder Hustadvika Næringsforum
Anne Bondal trainee Molde Kommune
Anne Lie Myklebostad Direktør Thon Hotel Moldefjord
Anne Jorunn Vatne Senior Manager KPMG
Anne Lise Sæter Simonsen Senterleder, AMFI Roseby AMFI Roseby
Are Prytz Berset Rådgiver Gagn Consulting AS
Arne Sylevig Lærer Molde VGS
Arnt Sommerlund Daglig leder Aukra Næringsforum
Arve Solholm Havnekaptein Molde og Romsdal Havn IKS
Asmund Sætre EVP Forretningsutvikling og Marked Brunvoll AS
Barbro Mork Emblem Investeringsrådgiver Handelsbanken Molde
Bendik Hareide Leder Strategi design og salg TINGH Kommunikasjon AS
Bendik Bekken Sandøy Konsulent Sensacon
Bente Sollid Storehaug Daglig leder Digital Hverdag AS
Berit Breistrand Markeds- og prosjekt EKH Grafisk AS
Berit Svendsvik Kontorsjef Høgskolen i Molde
Bernt Lodve Gjendemsjø Daglig leder INGER HILDUR INVEST AS
Birger Holo Teknisk direktør Glamox AS
Bjørn Brunvoll Finansrådgiver DNB bank ASA
Bjørn-Erik Fosseide Næringsmegler Sparebank 1 SMN
Britt Blichfeldt Salgssjef Gjensidige Forsikring ASA
Britt Flo Daglig leder Molde Næringsforum
Carina Farstad Prosjektleder Næring Molde Næringsforum
Cathrine Sæternes Salg og markedsansvarlig Solid Dale Malo AS
Christer Bjørshol Fabrikksjef Glamox AS
Christian Seliussen CFO Cinderella Eco Group AS
Christian Sollid Leder Bedriftsmarked Romsdalsbanken
Connie Sande Organisasjon utvikler INGER HILDUR INVEST AS
Dagrun K Stakvik Økonomi- og eiendomssjef Molde og Romsdal Havn IKS
Daniel Moen Daglig leder MIFO AS
Dordi Storvik Senior Advisor Advansia
Egil H. Torvik Selvstendig næringsdrivende Egen virksomhet
Egil Stavik Tautra Prosjektleder Cloud Connection AS, avd. Molde
Eirik Sandøy Aa Teknologiarkitekt Nivero AS
Eivind Reiten Bl.a tidligere konsernsjef Hydro, styreleder i Kongsberggruppen mfl. Egen
Elfrid Skeide Senior Bedriftsrådgiver Nordea Bank Norge ASA
Elin Heidi Stavik Aktivitetsleder Salmar Farming AS
Elin Sandøy Misund Division Controller Glamox AS
Emil Sporsheim Leder Midsund Næringsforum
Emilie Bakke Regnskapskonsulent Trainee TiM Admento avd. Molde
Emma Farstad Daglig leder Navaria
Endre Male Bedriftsrådgiver Handelsbanken Molde
Erik Berg styreleder Berg-Invest AS
Eskild Vik Sørvik Finansiell rådgiver NL Sparebanken Møre
Espen Holger Andersen Associate Sensacon
Eva Langstein Daglig leder Vestnes Næringsforum
Eva Kristin Ødegård Daglig leder Molde Kommune
Eva Therese Frilund Supervisor PricewaterhouseCoopers AS
Evelyne Marie Bævre Daglig leder /CEO African Products Norway AS
Filip Mareno Tornes Administrasjon og logistikk ansvarlig Tornes Turbusser AS
Finn Amundsen Daglig leder ProtoMore Kunnskapspark AS
Finn Lervik advokat/daglig leder Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz AS
Fredrik Ramstad Banksjef Personmarked DNB bank ASA
Geir Hammerø Daglig leder Molde Kino AS
Gerd Marit Langøy Kommunedirektør Aukra kommune
Grethe Jacobsen Partner Jobzone Molde
Grethe Nøsen Eiendomskonsulent Thon Holding AS
Gunhild Sjøvik CEO Cinderella Eco Group AS
Gunnhild Øyen Hansen Bedriftspartner Sparebank 1 SMN
Hanne Aastebøl Nerland Senior Medierådgiver Romsdals Budstikke AS
Hans Jørgen Tranvåg Regionsleder FORMUE NORGE AS
Harald Lamborg DL Gagn Consulting AS
Harald Fredly daglig leder Reklameservice AS
Harald Magnus Andreassen Sjefsøkonom SpareBank 1 Markets
Hawjin Mirzaie Student HiMolde Høgskolen i Molde
Hege Mjelva Bugge Revisor Bugge Revisjonskontor AS
Hege-Beate Skjølberg Assisterende kommunedirektør Molde Molde Kommune
Heidi Viviann Haavardsen Dekan Høgskolen i Molde
Henning Rødal Statsautorisert revisor BDO AS
Henning Eik Tomren Advokat PricewaterhouseCoopers AS
Håvard Fanum Rådgiver Gagn Consulting AS
Ida Rånes Student HiMolde Høgskolen i Molde
Inger Helene Hals VP HR &HSEQ Inline X
Inger Johanne Langeland Daglig leder Daaskogen Eiendom AS
Inger-Elise Polden Ekornås HMS leder Norske Shell
Ingrid Aal Johansen Avdelingsleder Admento AS Avd. Molde
Ingvild Slettebø Advokat Advokatfirmaet Sporsheim
Irene Malmedal Eiendomssjef Thon Holding AS
Ivar Kosberg Konsernsjef ISTAD AS
Jan Inge Torset Partener BDO AS
Jan Tore Tornes Daglig leder Tornes Turbusser AS
Jannicke Mordal Daglig leder Luggen Hårstudio AS
Jarle Mellingen Daglig leder Jamell AS
Jarle Gulla-Pettersen Direktør PricewaterhouseCoopers AS
Jens Deunk Daglig leder Java Holding AS
Jo Sigurd Vold Leder kontor Norconsult AS
Joar Indergård Daglig leder Elmo Teknikk AS
Johannes Brekke Daglig leder Romsdal interkommunalt politisk råd
John Inge Åndal Regionsdirektør Bunnpris Møre AS
Jon Arild Birkeland Hotellsjef Angvik Hotelldrift AS
Jon Daniel Nesje Daglig leder Edelgard AS
Jonas Tynes Ellefsen Produktansvarlig Balance UB
Jorid Søvik Markedsansvarlig Molde og Romsdal Havn IKS
June Vestad Daglig leder Angvik Eiendom AS
June Samuelsen Rådgiver bedriftsmarked Romsdalsbanken
Juni Sætervik Marked- og salgsansvarlig Navaria AS
KENNET BRATTEBERG Kommersiell utviklingssjef Romsdals Budstikke AS
Kamilla Mordal Holo Chief Project Officer Salmon Evolution AS
Kari Anne Berge Teamleder Sparebank 1 SMN
Kariann Sandvik CEO Yapril AS
Karin Norli Regionbanksjef Sparebank 1 SMN
Katrine Tjelle Avdelingsleder Avonova Helse AS
Katrine Thomassen Corporate Relations Langset Group AS
Ken Patrick Dalstein Sande Banksjef SpareBank 1 Nordmøre
Kenneth Antonsen Ettermarked/maur Cinderella Eco Group AS
Kenneth Lyngstad Avd leder Berggård Amundsen
Kine Elise Rød Kundeansvarlig Bedrift DNB bank ASA
Kjell Hollen CEO Motus Technology AS
Kjell Sjåholm Eier/leder SinCon
Klaudia Zbierzchowska Medierådgiver Romsdals Budstikke AS
Knut Lillebakk Journalist Romsdals Budstikke AS
Kolbjørn Heggdal Banksjef Sparebanken Møre
Konrad Lillevevang Daglig leder iKuben
Kristin Bergset Revisor Bugge Revisjonskontor AS
Kristin Clemet Daglig leder Civita
Kristin Heggdal Daglig leder Fole Godt Molde AS
Kristin Hammarbäch Daglig leder Molde Sentrum AS
Kristin Fosseide Markedssjef Audi Møller bil AS
Kristin Farstad Vang Banksjef Handelsbanken Molde
Kurt Aaram Avdelingsleder SB1 Regnskapshuset SMN Sparebank 1 SMN
Kåre Øyvind Vassdal Konsernsjef Brunvoll AS
Lars Drejer Daglig leder/statsautorisert regnskapsfører Accountor Elnesvågen | Data & Regnskap AS
Lars Fredly markeds- og utviklingssjef Reklameservice AS
Lars Egil Aas Ass banksjef / leder bedriftsmarked Handelsbanken Molde
Lars Erik Brandshaug Distribusjonssjef Asko Molde AS
Lars Ove Løseth adm. dir Alti Forvaltning
Lasse Iversen CEO Axess AS
Line Gjendem Daglig leder Sport 1 Molde A/S
Line Dahle Tennøy Avdelingsleder Astero AS
Linn M Bugge Varhaugvik Revisor Bugge Revisjonskontor AS
Lisbeth Valle Næringssjef Hustadvika kommune
Lisbeth Smørholm Kommunalsjef Molde Kommune
Liv Ellinor Drejer Rådgiver/Statsautorisert regnskapsfører Accountor Elnesvågen | Data & Regnskap AS
Lotte Eide Ingeniør Motus Technology AS
Magnus Solevåg Advokatfullmektig Adviso Advokatfirma As
Malene Lange Prosjektleder Axbit AS
Malin Halås Teamleder - Regnskapsfører Admento AS Avd. Molde
Malin Hamar Økonomi, bærekraft- og produktutviklingsansvarlig Balance UB
Marcus Brevik Styreleder Nordveggen AS
Maren Øverli Rådgiver Yapril AS
Maren Ueland Kongsgård Student HiMolde Høgskolen i Molde
Margrethe Bergem Janbu Daglig leder, administrasjons- og HR-ansvarlig Balance UB
Mari Rotlid Styreleder, bærekraft- og produktutviklingsansvarlig Balance UB
Mari Klokk Leite Avdelingsleder Innovasjon Norge
Maria Langset Senior HR-rådgiver Admento AS Avd. Molde
Maria Gulla Marketingsjef Istad Kraft AS
Maria Johrde Produkt- og konseptutvikler Molde Næringsforum
Maria Apneseth SVP Aftermarket Operations Motus Technology AS
Marianne Gjerde Eier Arvid Gjerde AS
Marianne Valle HR Leder Astero AS
Marianne Hjelset Salgssjef Axbit AS
Martin Torvik Hansen Banksjef bedriftsmarked, Romsdal. SpareBank 1 Nordmøre
Martine Hagseth Business Consultant The Assessment Company Norge AS
Målfrid Linde Banksjef Bedriftsmarked Nordea Bank Norge ASA
Nadia Ohrvik Markeds- og kommunikasjonsansvarlig Balance UB
Nadine Deidok NAV-leder Molde Kommune
Nils Ivar Sylte Advokat/partner Larhammer & Aarseth AS
Norodd Dyrhovden Avdelingsleiar Sal og Produkt Tussa IKT
Odd Jørgen Nilssen Ordførar Aukra kommune
Oddvar Talset Kommersiell Direktør Cinderella Eco Group AS
Ogne Øyehaug Redaktør NETT NO
Ola Øvstedal Kosberg Avdelingsleder Arkitektur Norconsult AS
Olav Stenså Ingeniør Brunvoll AS
Olav Erik Witzøe daglig leder Malo Eiendom AS
Olbjørn Kvernberg Daglig leder Calidris AS
Ole Nistad Bedriftspartner Romsdal Sparebank 1 SMN
Ole Bjørn Rødseth Daglig leder Molde Auto AS
Ole Jakob Strandhagen Adm. Dir Møre og Romsdal Boligbyggelag
Ole Jørgen Amundsgård Kalkulasjonsleder Betonmast Røsand AS
Palma Røsvik Sigerseth Kontorsjef Høgskolen i Molde
Paul Groven Daglig leder / Eier Fræna Kysteiendom AS
Per Arne Rindarøy Daglig leder Aukra Maritime AS
Per Olav Mevold Adm.dir Vikenco AS
Per Olav Gossa-Per Solem Daglig leder/innehaver Solems Selskap & Catering
Per Roald Raknes Øk.sjef Berg-Invest AS
Per Sverre Ersvik kommunedirektør Hustadvika kommune
Per Sverre Raknes Advokat Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz AS
Pernille Løken Daglig leder Blink Hus Dale Malo AS
Ragna Brenne Bjerkeset Prosessleder ProtoMore Kunnskapspark AS
Ragnhild Skogen Hammerø Markedskontakt Molde Kommune
Randi Stavik Regnskapssjef Glamox AS
Reidar Sandøy styreformann Bunnpris Møre AS
Reidar Mogstad advokat/partner Larhammer & Aarseth AS
Renate Rønning Kjøll Student HiMolde Høgskolen i Molde
Rikke Gjeitnes Dahle Associate Revisjon BDO AS
Roald Fiksdal Daglig leder MØREAKSEN AS
Roar Markussen Salgs- og Markedsansvarlig iRegnskap
Robin Rakvåg Konsulent PricewaterhouseCoopers AS
Roger Fingjord Konfransier Frikant AS
Rolf Jonas Hurlen Daglig leder Nesset Vekst AS
Roy Gurskevik CEO Axbit AS
Roy Elnan Seniorrådgiver Næringsliv Sparebanken Møre
Runar Nordby Johnsen Advokat Adviso Advokatfirma AS
Rune Midthaug Daglig leder Bratseth AS
Rune Humlung Daglig leder Istad Kraft AS
Sara Hammerø Moen Seniorrådgiver Næringsliv i Sparebanken Møre Sparebanken Møre
Sigrid Solhjell Marked- og salgsansvarlig Balance UB
Simen Hamre Tollefsen Student HiMolde Høgskolen i Molde
Sindre Naas Rådgiver ROR-IKT
Siri Løvaas Lærer Molde VGS
Siri Havnes Senior Project Manager National Oilwell Varco
Siw Bergsås Salgs- og markedsdirektør Axbit AS
Sjur Vindal Forretningsutvikler ProtoMore Kunnskapspark AS
Sofie Farstad - Selvstendig næringsdrivende
Solveig Brøste Sletta Daglig leder Nordveggen AS
Sondre Fjørstad Partner Sensacon AS
Steinar Hauge Sals- og marknadssjef Tussa IKT
Stig Jacobsen Styreleder Angvik Eiendom AS
Stig Terje Kristoffersen Daglig leder bakeri Fole Godt Molde AS
Stig-Einar Sørensen Avdelingsbanksjef Sunndal Sparebank
Sturla Steinsvik Gründer Norsk Mineral AS
Svein Kjerstad Seniorrådgiver Næringsliv Sparebanken Møre
Svein Olav Farstad Selvstendig næringsdrivende Selvstendig næringsdrivende
Svein Ronny Morewood Daglig leder, Solid Boliger AS Solid Dale Malo AS
Sverre Bersås Seniorrådgiver Næring Sparebanken Møre
Synne Litlere Strategisk designer Inventas AS
Synne Steinsrud Økonomi - og produktansvarlig Navaria AS
Terje hELLUM Daglig leder Linjebygg AS
Thomas Fleten Daglig leder Sylteosen Betong as
Tina Follestad Krogsæter Communication Manager National Oilwell Varco
Tine Isabelle Farstad Daglig leder KOMENT Møre AS
Tom Andrè Sande Autorisert forsikringsrådgiver Sunndal Sparebank
Tone Rangnes Daglig leder Høvding AS
Tone Eidseter prosjektkoordinator Reklameservice AS
Tonje Sellevoll Imafidon Commercial Director Ecoxy AS
Tora Elise Angvik Jacobsen Eiendomssjef. Angvik Eiendom AS
Torgeir Dahl ordfører Molde Kommune
Toril Hovdenak Fylkeskommunedirektør Møre og Romsdal fylkeskommune
Torkil Sandøy Salgs- og Produktsjef Istad Kraft AS
Tove Orheim Kontorsjef Høgskolen i Molde
Tove Kristiansen HR Director Linjebygg AS
Trine Talset Management Consultant The Assessment Company Norge AS
Trond Espen Berg Kommunikasjonsrådgiver TIBE Molde AS
Trond Gunnar Moe Sollund Head of Operations Omya Hustadmarmor AS
Truls Oterhals Økonomisjef Sylteosen Betong as
Trygve Grydeland Politiker Molde Kommune
Vegard Storvik Regionleder Advansia
Veronica Hedman Management Consultant Yapril AS
Victoria Løberg Student HiMolde Høgskolen i Molde
Vidar Hansen Head IoT Inventas AS
Vidar Skaar Adm direktør Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal
Vilde Sønju Bårnes Revisormedarbeider BDO AS
Vilde Serena Skaara Student HiMolde Høgskolen i Molde
Vivian Nyheim Orset Økonomisjef Astero AS
frank fylling Daglig leder NOTAR - Romsdal Eiendomsmegling AS
marianne aasen kommunedirektør Molde Kommune
Øystein Angvik Daglig leder Angvik Grytnes Entreprenør AS
Øystein Neerland Adm dir Molde Fotball AS
Øyvind Aasgård Daglig leder E. K. Hansen EFTF. AS

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Som de aller fleste nettsteder bruker vi informasjonskapsler (cookies) for at du skal få en optimal brukeropplevelse. Vi kommer ikke til å lagre eller behandle opplysninger med mindre du gir samtykke til dette. Unntaket er nødvendige informasjonskapsler som sørger for grunnleggende funksjoner på nettsiden.

Vær oppmerksom på at blokkering av enkelte informasjons-kapsler kan påvirke hvilket innhold du ser på siden. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Under kan du se hvilke informasjonskapsler (cookies) vi bruker og hvordan du administrerer dem:

Nødvendige cookies

Sikrer grunnleggende funksjoner, nettstedet vil ikke kunne fungere optimalt uten slike informasjonskapsler. Disse er derfor vurdert som nødvendige og lagres automatisk uten foregående samtykke.

Skal du benytte skjema på våre nettsider? Øvrige funksjoner på siden påvirkes ikke dersom du lar være å samtykke, men vil kunne gi mindre funksjonalitet ved utfylling og lagring av skjema. Informasjonen blir slettet fra nettleseren etter 90 dager.

Disse informasjonskapslene gir oss innsikt og forståelse av hvordan nettsiden vår brukes av besøkende. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics som blant annet kan fortelle oss hvor lenge en bruker oppholder seg på siden eller hvilken side man kommer fra. Informasjonen vi henter er anonymisert.

Ved å huke av for denne tillater du bruk av tredjeparts-informasjonskapsler, som gjør at vi kan tilpasse innhold basert på det som engasjerer deg mest. Disse hjelper oss å vise skreddersydd innhold som er relevant og engasjerende for deg, for eksempel i form av annonser eller reklamebanner.

Tredjepartsinformasjonskapsler settes av et annet nettsted enn det du besøker, for eksempel Facebook.